OVER ONS

Als je op zoek bent naar een een kleinschalig, dynamisch uitzendbureau waarbij de mens centraal staat, dan is De Waal Personeelsdiensten voor jou de beste arbeidsbemiddelaar. Voor ons betekent een goede arbeidsbemiddelaar slagvaardig, flexibel en mensgerichte benadering. Wat betekent dit dan voor jou:

WIE ZIJN WIJ

Reinier de waal

REINIER DE WAAL

Als ik mijzelf moet omschrijven zou ik mij typeren als: “gedreven vanuit interesse in mensen”. Een goede dag voor mij is als ik een goed gesprek heb gehad met een kandidaat waarbij wederzijds vertrouwen is ontstaan. En de kers op de taart is als ik dan ook nog een plezierige werkplek heb kunnen regelen.

In mijn werk als arbeidsbemiddelaar is voor mij de relatie met mensen belangrijk. Een relatie ontstaat als je weet wat je aan elkaar hebt. Dit doe je door elkaar te respecteren en eerlijk tegen over elkaar te zijn. Op deze manier heb ik veel plezierige werkplekken kunnen realiseren. En wat is er dan mooier om van de kandidaten een appje te krijgen: “Hé Reinier, nog bedankt dat je dit voor me wilde doen”.

maarten van leeuwen

MAARTEN VAN LEEUWEN

Als accountant lijk ik binnen de organisatie De Waal Personeelsdiensten ‘een vreemde eend in de bijt’.
Maar op personeelsgebied gelden tal van richtlijnen waar De Waal Personeelsdiensten mee te maken heeft. Op dit gebied ondersteun ik Reinier waar nodig. Heeft u vragen op personeelsgebied? aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN LEUKE BAAN OF OP ZOEK NAAR BEKWAAM PERSONEEL?